Swarovski a Královna Victorie

27.08.2011 09:51

Swarovski vytvářeli korunovační klenoty pro film Královna Victorie

Swarovski se rovněž může pyšnit spoluprací s vítězi cen akademie - Grahamem Kingem a Martinem Scorsese. Swarovski spoluporacuje s filmovým trhákem. Jeho broušené krystaly Swarovski se zobrazují v historickém dramatu Královna Victorie. Historické drama Královna Victorie sleduje první roky její vlády a především problematický vztah s jejím manželem - princem Albertem (Rupert Friend). Swarovski dohlíží, aby královna Victorie zářila na plátně stejně tak jako zářila v životě.

Swarovski a výtvarnice Sandy Powell spolupracovali na pečlivém výzkumu, při kterém Swarovski poskytl přístup do archivu společnosti Swarovski v Miláně, který skrývá více než 14.000 kusů kostýmů a starožitných šperků. "Kameny, šperky, náušnice jsou věrné kopie skutečných kusů" říká Sandy Powell. Královské klenoty byly nedílnou součástí filmu, které má nově korunovaná královna na své korunovaci a také čelenka pokrytá více než 700 ručně broušenými krystaly Swarovski.

"Na filmu Královna Victoria poprvé spolupracoval Swarovski s návrhářem Georgem Frederickem Worthem, který pro postavu zpracovával vyšívané šaty s krystaly Swarovski. Jsme nadšení, že jsme mohli spolupracovat a podporovat tento nádherný film." Nadja Swarovski, víceprezidentka pro mezinárodní komunikaci a kreativní ředitelka společnosti Swarovski.

Šperky Swarovski

Dámská móda

Stříbrný přívěsek magazín

Stříbrné šperky Swarowski

Swarovski Elements

Dámská móda - lifestyle

Šperky Swarowski

Šperky Swarovski Elements