Vepřové karbanátky po italsku

08.08.2011 15:32

Ingredience:

  • balení amerických brambor
  • 50g čerstvé strouhanky
  • 500g mletého vpřového masa
  • 2 lžíce nasekané petrželky
  • 1 velký stroužek česneku
  • jemně nastrouhaná kůra z 1 citronu
  • 50g strouhaného parmazánu
  • pepř, sůl
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 sáček rukoly
  • 100g cherry rajčat

 Podrobný popis:

  • Troubu předehřejte na 180-200 °C, na plech vyložený pečícím papírem nasypte americké brambory a podle návodu na oblau je upečte. Mezitím udělejte karbanátky: strouhanku, dvě lžíce studené vody, mleté maso, petrželku, česnek, citronovou kůru a parmazán smíchejte v míse, dobře ochuťte solí a pepřem a pak z hmoty vytvořte čtyři karbanátky.
  • Olej zahřejte v pánvi a pak na něm sedm minut z každé strany opečte karbanátky.
  • Karbanátky servírujte s bramborami, případně se salátem z rukoly a cherry rajčat.

Příprava pro 4 osoby.

Šperky Swarovski

Dámská móda

Stříbrný přívěsek magazín

Stříbrné šperky Swarowski

Swarovski Elements

Dámská móda - lifestyle

Šperky Swarowski

Šperky Swarovski Elements